Followers

hari ni dalam sejarah.... hehe..

Thursday, June 25, 2009


Hari ini dlm sejarah... mana taknyer.. orang lain dah lama berblogging ni, aku kira ketinggalan zaman la ni...tp asyik bace blog org, apa kate aku create blog aku sendiri.. kira hr ni baru merangkak-rangkak nak mencuba la.. hehe.. nak kate buta IT tak ler jugak.. hehe aku biase mmg slalu outdated.. hahaha.. tapi takpe.. yg penting.. lambat2 pun ada gak blog sendiri.. hehe.... blog ni KHAS utk my precious lovely little daughter...Nur Hana Qistina Bt. Mohd Luqman, utk encikku ( papa hana ) sesekali boleh la tumpang interframes k..




2 ulasan:

aie said...

acuuuuu!!

ahakss.. sungguh terharu aku... byk2 gambar.... gambar kat umah aku gak ko letak sbg gambar pertama utk blog ko... haha!

aja_biee said...

ada gambar tok ye interfrem pulak tu... hahaha....

Blog Widget by LinkWithin