Followers

Awass!! Aksi Hana Dirakam....

Tuesday, July 28, 2009

Amboi2 anak aku.. tym mama mandi ada jek aktiviti ek... Patot la senyap jek... Tym mcm ni dia mmg suke explore mcm2 benda.. wahai mak hana sabooo jek la ek... lepas ni pampers simpan tinggi sket, kalau tak semua pelekat pampers hana bukak.. haha....

Dia tak perasan ni, aksi dia mama capture.. amboi2.. ada hati nak pakaikan bear pampers... kih kih kih........

7 ulasan:

ayangacu said...

zafira pn biasa buat camtu..hehe. dia pakaikan diapers kat doll ngan bear gak :)

HudaBanny said...

nasib baik pampers dia...klu pampers mama dia...wakakakakaka

aja_biee said...

uda--> kes pampers aku ada gak.. dia lekatkan panty liner aku kat pampers dia.. huhu

ayangacu--> peringkat umo mcm dia mmg gitu ek kak.. apa kite buat dia sibuk tiru ek.. hehe..

ayangacu said...

a'a mmg pn. zafira siap pki lipstick akak. abis ujung lisptick tu patah.nasib la murah, maybelline je..huhu

norfaisza said...

aja, dia tgh belajo change diaper utk "adik" baru lar..ekeke...senanglar ko nanti ..hana dah bole diharap..

BabyFea said...

uiks... dah pandai nk pakaikn pampers utk 'adik' dia la tuh.. Nana, sabar ek.. thn depan mama kasi adik tau.. ekeke..

cik aja, aku load da gown tu..pilih jgn tak pilih..

HudaBanny said...

mama...malam ni on.......kahkahkahkah.....

Blog Widget by LinkWithin