Followers

Braces.... arghhhh..

Thursday, July 2, 2009

Aduh pg ni gg aku terasa tegang semacam.. Alang2 mmg tgh sakit, baik aku pose hr ni.. biase la lepas doc ketatkan braces.. biasenya 2~3 hr aku x boleh mkn mkanan yg keras2.. kena lupakan ayam goreng utk seketika..... haha.. Biasenya kalau tym mcm ni aku bantai bubur, nestum, mee hoon sup jek la.. Arrrrghhhh.. sabooo jelaaa... Bak kate papa " mama ni mmg suke cr penyakit!! " so tak boleh ngade2 ngadu sakit kat dia sbb aku yg gatal nak pasang braces ni kan PADAN MUKE AKU!!! HAHA.. takpe laaaa papa, tunggu sket hr lg lepas ni gg mama cantik.. mama nak poyo dgn papa....( sejukkan hati sendiri ) huhuhu...



Semlm pg regular check up braces.. Sbbkan papa mandi lambat+tergedik2 ( geramnya aku!! )... sampai klinik dah pkl 8.45.. pehhh org gilerr org.. ni mesti kena tunggu lama... So aku buat keputusan nak pg mkn dulu kat Landmark Hotel.. kebetulan akak, abg ipar aku n yana pn ada berbuka pose kat sana.. Diorg mesti rindu gilerrrr kat hana...Aku kena mkn kenyang2 sbb nanti 3 hr tak dpt mkn, lg pon ni kira mkn sahur sekali la sbb esk nak pose... huhu... Ermm.. aku apa lg mkn mushroom chicken chop, papa mkn lamb chop, hana mkn spinach goreng+shusi... yumm.. yumm.. sedap!!








Mkn punyer mkn jam aku menunjukkan pkl 9.45.. makkkk aiiii.. appoiment aku!!!! aku call klinik gg tu..
" adik, dah sampai giliran akak azah tak??? " tanya aku...
" erm kak dah lama terlepas, doc tgh tunggu akak ni, kejap lg klinik dah nak tutup " jwp bdk tu..

kuang.. kuang.. kuang... aku pg klinik sendiri sbb papa tgh menikmati lamb chop dia yg belum abis tu.. huhu.. lgpon huby aku kalau dah jumpa abg ipar aku, borak sampai pg pn thn...


Nasib baik doc sanggup tunggu aku, 3x aku say sorry kat dia.. cian dia.. haha...kali ni aku pakai ring kaler pink.. kiut bangat........ hehehe............ (perasan!!)

0 ulasan:

Blog Widget by LinkWithin