Followers

Hati ku tersentuh...

Friday, July 3, 2009

Hati ku tersentuh mlm ni, sdg aku baring2 memujuk mata aku utk tdo.. Aku received sms dr teman rapatku menyatakan jenazah atoknya sudah tiba dr perlis dan family dia telah bersepakat utk mengebumikan arwah atoknya mlm ni jugak... sayu rase bila temanku mengata dia mengiringi jenazah di dlm van utk di sembahyangkan di masjid..

" ni la kali terakhir aku dpt bersama dgn atok aku " katenya....

Td ms di ofis, aku tgk dia tenang jek, buat keje mcm biase... tp di dlm hatinya HANYA ALLAH yg tahu....takziah dr aku n family utk kau sekeluarga.. Semoga rohnya ditempatkan bersama org2 yg BERIMAN.AMIN!!Takut rasenya bila kehilangan org tersayang... Aku syng huby aku, aku syng anak aku... aku syng family aku... aku syng family in law aku... aku syng SEMUA teman2 ku... AKU SYNG KAMU SEMUA!!!

Selasa ni abah aku operate buang katarak di mata.. End of last year dah buang yg sebelah kanan, selasa ni sebelah kiri pulak..mmg la minor surgeri jek tp aku still berdebar2 jugak, dah namenya operate.. Dah la abah aku dah tua..Isnin ni aku cuti sbb nak antar abah msk hosp.. dia kena rehat2 kat wad dulu b4 operate.. Boleh la aku temankan abah kat hosp.. lg pon aku la anak yg paling bongsu+manja dan aku la jugak anak yg paling dekat dgn mak abah... adik beradik lain semuanya jauh sikit.. ABAH, ORG DOAKAN SEMUA BERJALAN DGN LANCAR K, AMIN!! SYNG ABAH!!

sory la entry mlm ni bosan sket.. huk huk huk.... sedih!! bye... aku nak tido... Zzzz...


1 ulasan:

udecun said...

testing 1 2 3

Blog Widget by LinkWithin