Followers

Innalillah..... aku terperanjat giler!!!

Wednesday, July 8, 2009

Aku br jek dpt berita sedih dr akak aku, aku mmg terkejut giler.. terus terduduk sebelah luqman yg br abis solat isyak.. iskkk mmg tak sangke!!

"Huby kak ogy meninggal
"... kak ogy+arwah baru jek kawin sebulan yg lps (30/5/09)..
Inai masih merah dijari...Allah telah mengambil suaminya pergi.... aku tumpang sedih+simpati...

Wedding cousin aku ni sehr sebelum wedding yanie... aku pg awal wedding yanie sbb nak pg wedding diorg...

Ya Allah besarnya ujianMU.. moga kak ogy tabah menghadapi dugaan besarMu Ya Allah...

Al Fatihah.. semoga rohnya ditempatkan bersama golongan org2 yg beriman.... Amin......



3 ulasan:

HudaBanny said...

innalillah......sakit ape? siannye...klu aku kat tempat kak ogy tu, confirm dah meraung gila..huhuhu

SiTi KhaiRuNniSa said...

dia sakit apa aja.. kesiannya... baru kawen 1 bulan.. aku pon sedey

aja_biee said...

meninggal mengejut la.. lepas bangun sujud terakhir.. bg salam.. mulut terus berbuih.. doc suspect kena serangan angin akmar.. nak post moterm tp family dia ckp tak yah..diorng ni dia dua2 kawin lambat.. jage mak sakit.. bila kawin sebulan... laki pulak Allah ambil.. mmg dugaan.. inai kat kuku masih ada separuh lg..sedih betol ms dengar talkin td..

Blog Widget by LinkWithin