Followers

My Tabletop Cooker..

Sunday, July 26, 2009



TQ maklong, besday present mak long dah sampai.. hana excited sgt sampai blum besday lg, dh bukak dulu... hehe.. mak long ckp lepas ni hana jgn kacau mama msk lg.. hehe.. ( mcm la mama hana tu rajin msk ek )..

Lain la kak long aku, dia suke msk.. kalau raya.. aku depan tv.. dia kat ceruk dapur dgn mak n kakak2 yg lain sibuk memasak.. tu bezanya anak bongsu n anak sulong... hahaha... tp raya last year, kak long tak balik, sbb pindah ke sandakan sabah ikot abg ipar aku.. dia saje testing raya kat tempat org...mak sedih je long, ko tak balik!!!... haha... anak2 kak long ada 2 org kat semenanjung, 1 kat poly, 1 kat usim.. tgk la betapa jauh beza umo hana dgn cousin dia.. sbb tu la hana jadik "kesyangn" diorg... Lgpn kakak2 aku ni semua dah lama pencen beranak... so hana la menjadi tumpuan.. cucu yg lain semua dah besar2...ermm.. sebelah huby aku jgn cite la.. hana cucu sulong... dia mmg manja sgt.....

6 ulasan:

HudaBanny said...

hah...dah dapat dapur tu jgn kacau mama macak tau...(mcm mama ko masak hari-hari lak kan?..hahahaha)
Dulu masa aunty kecik tak dek pon mainan macak-macak...huhuhu

~ L i N d A u S ~ said...

auntie ude tipu hana...
msa tecik2 auntie linda slalu main macak2 tau ngan auntie ude..
tapi auntie ude x tau macak..
die tau makan aje...
muakakakaka...

mama hana x bg auntie linda alamat lgi..
cmana auntie nak bg present..

HudaBanny said...

Hampeh sungguh...

Ala...Aunty Linda macak tak cedap langsung..
dulu main mcak-macak pakai periuk belanga mak...
tak de pon mainan canggih gni..huhuhu
Aunty linda gila kuasa....dia nak macak sorang..
Aunty Ude mengalah la...huhuhuhu...

aja_biee said...

auntie uda--> mmg untie uda tak tau macak.. hr2 uncle ben yg macak.. hahaha...

uncle linda-->auntie linda dedula pandai macak, skrg mls macak, sama mcm mama hana... hehehehe...

SiTi KhaiRuNniSa said...

wah bestnya aja.. aku rs nk mintak gak hadiah cmtu dr kak long ko... leh aku men masak2.. hehehe

aja_biee said...

nissak-->kalau ko nak, aku dengan rela hati sanggup hadiahkan ko 3set mainan macak2 mcm hana semperna besday ko yg ke 26 thn...hahaha (saje aku sebut umo, biar ko tersedar dr mimpi, 26 tahun tau, bkn 2 thn 6 bln... hahaha)... gurau yek nissak...

Blog Widget by LinkWithin