Followers

Plan jahat... huhu........

Tuesday, July 21, 2009





Dah seminggu aku n kwn2 buat plan jahat ni.. dah lama tak men"JAHAT" kan diri kiteorg... Harap2 tak kantol dgn boss la... kalau tak, confirm hr khamis pg kiteorg kena cuci bersih kaw2.. Aku kira ok lg sbb lain dept.. boss dah approve cuti aku semlm...yea!!! Cuma kwn aku yg ber4 ni yg ada ngeri sket.. dah la 1 dept.. hahaha.. kalau semua takde mmg boss pelik semcm.. hehehe... tp Alhamdulilah plan kite org berjaya... jahat tak, 2 org amik AL, seorg MC, seorg emergency leave, aku sorang jek half day... hahaha...Lg 1 jam nak balik dah.. huhu.. berkobar2 ni...

Kite org cuti beramai2 ni sbb nak pg menyoping kain utk raya + mkn ikan bakar!! huk huk huk...Kalau aku balik jap lg, nampaknya kat ofis takde sorang pn pompuan, semua laki.. pelik!! pelik!! hahaha...

0 ulasan:

Blog Widget by LinkWithin