Followers

braces ohh braces

Saturday, August 8, 2009



Benda yg paling aku lemah bila sampai due date utk check up braces aku..

Encik suami : kalau u nak pg check up mlm ni tak payah bwk hana la...

Darling : Ermmm papa nak dating dgn mama berdua jek ek??.. ermm best2 boleh tgk midnite..
( perasaan betol, buat malu aku jek!!! )

Encik suami :Tak la skrg nikan sibuk dgn virus H1N1... papa tak encourage lah kite bwk hana open to public lg pon hanakan dmm... lg mau midnite mak hana ni.... dah ramai tau yg mati!! tak takut ke??

Darling : Ermmm takut.. takut... ( sabooo jek la... ) hahaha..

Tak best betol la hr ni, gg aku dah la tegang semcm, dentist aku ckp, gg aku yg sebelah bwh ni degil semacm sbb movement dia agak lambat compare yg atas.. ke sbb aku dah tua br gatal nak ber"braces " ohh tidakk!!, mama hana still muda lg... hahaha.. so dentist tu kena ketatkan gg aku yg bwh ni ketat tahap GABAN... sampai aku nak geget telur puyuh ( breakfast yg en suami beli pg td ) pon sakit... sampai ati.. huhu.. tgk hana n en suami bedal nasi lemak sambal telur puyuh dgn lajunya.. sebak ati aku... ahh... saboo jek la...nak mkn pn jadik takde mood... nak pg jln2 takut dgn virus H1N1... so weekend ni, nampaknya kena lepak kat rumah jek la...aduh.. bosannya...

2 ulasan:

Rizal @ Kak Yus = Papa @ Mama Zara Sofea said...

aku dpt rasa kan betapa peritnya utk menjadi cantik.. ekekek... terasa plak mcm aku yg pakai braces.. tp hri ni aku sakit gusi.. tonyoh punyer tonyoh (gosok gg) tertonyoh gusi.. sakit giler.. dah jadik ulser.. sabor jer lah...

& for ur info,monday is english day (kat MAMPU ni jer). But 4 me, monday is silent day. so, keep quiet...hahahah

aja_biee said...

kak yus-->> alamak.. todoy is a english day.. need to talk n write in english.. huhu..here also need to talk in english coz my boss is japaness...
alaa aku taram jek kak yus.. boss aku punyer english lg worse dr aku!! haha...(org jepun ckp mcm lidah pendek).. haha...

Blog Widget by LinkWithin