Followers

Hana berangan....

Friday, August 21, 2009

Hana mmg berangan nak pg kindergarten.. tp dia br 2 thn.. thn depan baru mama n papa plan nak hantar dia pg kindergarten, sbb dah 3 thn.. ni pakai pampers lg berangan nak pg kindergarten.. haha... tp dia mmg rajin bace buku.. ni buku mak ngah aie bg ms besday dia.. hana suke sgt.. beg pulak nek su yg bg... beg hello kitty dia yg lama dah tak pandang daa.. haha..




Hehe.. mama tgh siap2 nak pg keje, dia dah ready nak pg school la konon2 tu.. padahal nak pg umah totok jek tu.. haha.. rajin betol mentelaah buku pg2.. hehe..


Waaaa... sampai depan muke pintu pon still mengadap buku lg.. rajin betol la anak mama ni...



Ni kes lain pulak, berangan nak ada adik.. hahaha... ni anak cousin aku.. tah sape ek nama dia.. Aku lupa la pulak.. bila tgk bby ni, teringat ms hana bby.. mama rindu betol nak tgh hana ms bby, nak cium bau bby.. ermm bestnya!!.. hehe.. nak tgk hana jadik bby balik mmg tak mungkin la.. adik hana, insyaAllah la.. hehe....

Cehhhh... hana siap peluk bby tu... dia mmg suke bby la.. iskk iskk iskkk... sabar ek hana... haha

9 ulasan:

Cahaya said...

Ja..bila lagi ni...Hana dh praktis jadi kakak mithali tu..hehe

aja_biee said...

yan.. belum ada rezki..aku pon mmg nak, bkn hana jek..hehe...

Sue chopsuey said...

Sebelum tu..
Happy Belated Birthday Nana..
Semoga dapat adik lelaki pulak..
Semoga makin pandai..
Tahniah mama Nana dapat gelang baru (hehe..)
Akhir sekali,
Selamat Menjalani Ibadah Puasa..

~HudaBanny~ said...

wahhh rajin anak ko.....kt pintu pon sibuk tgk buku lagi...
semoga dapat anak lelaki lak...bolehh lokman ajak bergusti...:)
sama-sama la kite usaha..huhuhu

Rizal @ Kak Yus = Papa @ Mama Zara Sofea said...

wah... bersmgt tu... elok sgt kalo hntr g school time keinginan tgh memuncak tu... nnt da mls mcm mama dia nnt camno... ekekeke

aja_biee said...

sue-->> tq sue.. aku tak tahu cite pon psl tayar kete cunapi meletop.. terperanjat aku.. Alhamdulilah takde pape berlaku..

Uda-->> Jom kite sama2 berusaha.. Preggy ramai2.. mesti meriah.. derq tgh tunggu hr tu.. hehe..

Kak yus-->> ko nak join tak?? jom la bg zara adik.. hehe..
Hana mmg semangat nak sekolah tp dia masih pakai pampers, kang sape nak basuh botot dia kalau berak.. haha..

aie said...

wahh! sampai ke pintu dok belek buku? bagus.. bagus...

errr.. acu! teknikali kan, baby tu kira cucu ler x? sbb mak baby tu kan ke pangkat anak buah kiter? kan? btul ke?


eerrrkk!!! gulp! cucu??!??

aja_biee said...

aie-->> tu maksudnya ko kena belikan dia buku mcm tu byk2 ah.. dia mmg suke giler..kat cni aku tak jumpa ah patern g2.. yg biase2 byk ah..almaklum la bp ni ceruk sket..haha..

alamak betol la e, nenek si bby tu br sepupu kite.. pehh kite dah jadik nenek tu weii.. mauhaha.. nenek vogue takpe..

aie said...

ha, skrang, ko bygkan pangkat baby tu ngan anak poksu... huahuahuahua!!! cucu sebaya ngan atuk nye.. camner?

Blog Widget by LinkWithin