Followers

Hati ku dirumah......

Saturday, September 5, 2009


Peh benggang betol aku hr ni..

Sbb kena keje 1 hr full, cuti ganti hari raya..

Pns bontot aku kat ofis menghitung masa nak balik..

Almaklum la tak biase ot hr sabtu.. pemalas!!

Aku nak cuti, ada staff lain yg cuti.. lg pon aku nak kena siapkan report..

Jasad jek ada kat ofis ni, ati ni ada kat rumah..

Ofismate aku siap tegur.. nape ko blur hr ni ja??..

Uwaaa... aku ingat anak aku kat umah laaa!! papa dia yg jage..

Risau betol tinggalkan hana dgn papa dia..nenek hana takde...

Tym lunch aku balik, rumah dah mcm kapal karam,

Hana punyer keje la..

Dah pkl 1, hana belum mandi lg..

Papa oh papa.. nape tak mandikan hana??

Alasan laki aku.. hana tak nak mandi dia nak tgk karton..

Kalau dengar ckp dia, mmg la dia tak nak mandi sampai ptg, cuba la pujuk sket,

Kalau tak mkn saman gak, gertak la sket.. ala laa la...tu pon kena ajar ke??

Papa oh papa.. ke tunggu mama balik ni...hehe..

Takpe la papa oi.. asalkan papa nak jage hana..dah kira alhamdulilah..

Rumah bersepah pon takpe la.. balik kang mama kemas..

Hana mmg kuat "menyepahkan" mainan..

Uwaaaa.. paling tak thn bila nampak confleks, susu, n coklat depan tv..

Hehehe.. ni sape mkn ni?? hana ke atau mkn sama2 ni?? Hahaha..besar noo mangkuk!!

Eh mama ni rotan kang.. hana la mkn, papa kuat iman la...

Cehhhhhhh... papa tu... hahaha..

Kih kih kih.. i lap u la pa, sbb jage hana hr ni...
Jap mama balik wokey... hehe..



5 ulasan:

~ L i N d A u S ~ said...

alololo...
rajinnye papa hana...

ayangacu said...

Hehe..cian mama hana..sama cam akak gak la, tukang kemas mainan zafira n zafira pn suka terabur kn chococrunch...huhu

aja_biee said...

linda-->> papa hana mmg gitu, rajin sgt.. hehe.. hana yg jage papa bkn papa jage hana.. hehe..

ayangacu-->> mmg kak, nanti dia ckp " mama la tolong kemas", kalau mood mama ok, mama hana kemas la, kalau mood tak ok, terus amik rotan.. " eh mama pulak, hana la kemas!! ".. hehehe...

Sue chopsuey said...

hala2 comel nye gambar nana masa tecit.. tecit2 pun dah pandai posing..
hari tu masa tinggalkan nana kat kg ko elok je dia.. tak wat perangai pun.. tapi tang mak ko acah ada beskal kat dalam bilik tu kitorang pat2 cabut la hu.. tak tahan aku nak gelak masa tu..

aja_biee said...

sue-->> mak aku tak tipu la.. mmg betol ada basikal.. hahahaha...tu yg bila aku sampai, dia majuk tau.. tak nak peluk aku n lokman pon..

Blog Widget by LinkWithin