Followers

No MOOD

Monday, October 26, 2009


Semalam balik dr antar akak yg tolong2 kemas rumah tu, kete aku tergesel dgn satu kete lain.. Tp ms tu mcm dengar tergesel sket jek, mama ingat mama terlanggar tepi side miror jek.
Bila sampai umah mama belek2 mcm takde apa2.. Mmg la tak nampak.. yg aku pegi belek dlm gelap tu apa hal... Uwa....
Pagi td sampai parking lot, mama pon belek2 la lg... ahhhhh... byk gilerr calar... pintu depan, pintu belakang... sampai ke bonet... Papa tolong... sedih ni, buat keje pon tak fokus..
Sory ek papa, br sebulan lebih tp mama dah calarkan... uwaaaa...Berdebarnya nak sms laki aku ni... hahaha..
Mama tgh sedapkan ati sendiri ni " ermmm kalau polish ilang kot "......... hehe..

4 ulasan:

Sue chopsuey said...

Ko dah publish kat blog ni mesti lokman baca.. Keta myvi tu ey.. Ko beli baru ke ja, auto ke manual? Try la polish, biasa la calar tu, baru nampak ganas sikit he..

aja_biee said...

sue-->> ah, lokman yg beli tp aku dah comotkan.. syng betol la.. sedih aku..nasib baik dia tak mara, dia gelak2 jek.. dia ckp padan muke mama..

Papa @ Mama Zara Sofea said...

ekeke... aja, kalo takde kenangan tak sah aja.. mesti kena ada walau sikit.. aku pun ada gak calar kt pintu depan.. ekeke... drive tgh magrib, mengantuk plak tu (**laki aku kata setan tutup mata aku!).. boleh terlggr tiang parking bwh apartment.. smpi kemek pintu..kesudahannya, laki aku polish je.. tp kemek still ada sehingga kini kerana ia tdk menjejaskan pemanduan aku.. ekekeke....tp syg la.. baru 3 bln pakai dah kemek! tak snonoh betul kan?

aja_biee said...

kak yus-->> aku hebat sket dr kau, br pakai sebulan dah bercalar.. bila polish ada yg hilang, ada yg tak.. huk huk huk..
hadiah besay tu.. besday pon belum sampai lg.. tp kete dah comot...

Blog Widget by LinkWithin