Followers

Medan Part 1

Wednesday, November 4, 2009

Muke bdk tak mandi.. sbb flight pkl 7.30.. So kena sampai lcct awal.. Papa hana mandi la tp muke ketat jek sbb ngantok.. hahaha...

Dlm flight hana dah ngantok, tp bagos gak, nanti telinga dia tak sakit.. Berani betol cik kak tu.. duduk kat seat sendiri.. huhu...







Tempat pertama yg kami lawati Maimoon Palace.. Istana ni masih digunakan sehingga skrg.. Tp di Medan, institusi raja2 sudah tidak berkuasa lagi mcm di Malaysia..








Romantiknya mok mak n tok bah hana.. huhu..




Selepas ke melawat Maimoon Place, kami menuju ke Parapat / Danau toba.. Sebelum tu kami singgah lunch di Restoren Garuda.. Alhamdulilah sepanjang di Medan, takde masalah utk mkn, sbb masakan di sana boleh diterima oleh tekak kami..

Perjalanan dr kota medan ke Parapat mengambil masa 4-5 jam.. Walaupon hanya lebih kurang 180km sahaja.. Berasap bontot mama hana.. Nasib baik hana tak meragam, hana tdo jek.. Kalau kat M'sia ni 1 1/2 dah sampai... hehe..


Pemandangan dr balconi hotel kami.. Cantik sgt pemandangan danau toba........ cuaca sejuk ala2 cameron gitu la... huhuhu...




Nanti sambung lagi k.. mls nak resize gambar... hahaha...

4 ulasan:

ayangacu said...

sukanya hana dpt g medan...best ke kat situ?
aja, hana dh potong rambut ye...so cute la die..cam amoi je :)

YaNiEjaD said...

ko g ngn family ko ek ja?ingat kan ko g bertiga jek...ok lah tu ramai2 best kannn...cite la lagi...nk tgk gambo...

SuhailaHanafi said...

best nye dapat g medan.. orang sana ok ke aja? takde yang nak ganyang2 eh hehe..

aja_biee said...

sue-->> sana ok jek.. takde la ganyang2.. aman damai.. sejuk.. romantik bangat.. kalau nak honeymoon kali ke 2, mmg sesuai sgt.. ahaksss..

Blog Widget by LinkWithin