Followers

soto... ohh soto...

Friday, November 13, 2009

Huhuhu.. dh lama tak update blog.. dah berabuk dah blog aku...

Hr tu aku n pak luqman pg tgk wayang cite pisau cukur.. boleh tahan la cite ni.. suke la kat fazura.. gedikss dia menjadik.. huhu..

Balik jek keje, sempat lg aku pg melepak dgn ofismate perkena soto.. Pehh.. sedap tak ingat tp pedas giler babeng sampai berasap telinga aku.. dlm hati dah berkata.. confirm tonsil aku bengkak balik ni.. huhu... balik umah.. siap2 nak pg tgk wayang.. mlm tu, bdn dah rase lain mcm.. seram sejuk... mood pon dh kurang.... tp lynkan jek la pak luqman yg dlm mood nak berdating tu.. haha...

Esk pagi bgn tdo.. bila menelan air liur dah rase sakit gilerr.. aku gagahkan jugak kaki ke ofis pagi tu lgpon byk keje tak siap.. tp dlm otak dh setting.. esk nak MC...

Dah 5 hr tonsil aku membengkak dgn jayanya... nak mkn nasi pon sakit.. balik2 mkn roti.. adussss... aku rindu okey nak mkn nasi putih lauk asam pedas ikan merah.. pehhh pehh pehh.. ( sila jgn berangan lebih yek!! sila baikkan tekak anda dulu!! )

Doc ckp tonsil mama dah jadik ulser.. patot la semlm ms berus gg, ada darah.. aku ingatkan gusi aku yg berdarah.. rupanya tonsil mama yg berdarah... uwaaa takut!!! so harap2 segala mcm ubat yg mkn ni akan kecutkan tonsil aku... uwaa... aku tak nak operation buang tonsil wokey.. ngeri!!! tp kan kan kan.. dah bape hr tak mkn ns nape aku tak kurus ah?? sape nak jwp ni.. haha...

2 ulasan:

HudaBanny said...

aku benci ahh bace post makanan ni...nnti dgn pantas aku amik hp...sms ben...beli or masak jugak mcm yg aku bace or tgk..ekkeke

zaza yazid said...

haha..x mkn nasi tp mkn roti lbh byk dr nasi..tu yg x kuruih..huhu

Blog Widget by LinkWithin