Followers

Raya Haji

Tuesday, December 1, 2009

Mengediks betol dpt raya kat muo.. Hehe.. Meriah betol sbb ada kenduri doa selamat utk anak buah aku nak further study kat Cape Town.. ( Ermm abg, nanti acu suro cuman kumpul duit pg jln2 kat sana ek.. huhu.. erm papa, flight ticket tak mahal pon 5k jek seorg.. muahaha.. ** geget jari** )


Ni la anak buah aku.. ensem tak?? acu jwpkan la.. ensemnyeeeee... hehe..


Sila bezakan umor cucu ke 2, dgn cucu ke 20.. haha.. ( erm *gulp* 20 org, byknyeee ) haha..



Anak buah + akak2 ku.. hehe...




Kakak2 ku..




Erm pak luqman & anaknya yg buat kes patahkan lipstik mak andak pastu kunci pintu bilik, akhirnya dia melalak sbb dah terkunci dlm bilik dan tak geti nak keluar.. Aku dah bertukar hijau sambil pegang hanger nak sebat dia.. Nasib baik papa cepat selamatkan dia, masuk toilet bersihkan lipstik kat mulut + gg.. Abis tiles + bed sheet penuh dgn lipstik... rugi tak amik gambar muka dia ms tu dah mcm antu jepun, lgpon mama dah angin satu bdn ms tu, mana ada ms nak capai camera, capai hanger laju jek.. haha... sambil nangis hana ckp " ampun mama, pas ni hana tak nak main owang punyer barang lagi, dose!! " nasib baik ko patahkan lipstik silkygirl kalau mac, nangis mak ndak ko tau!!! haha..

2 ulasan:

HudaBanny said...

hahaha.....klu ada gambo kan best...
ko dah jadi ijau mmg tak ingat dunia dah...
nasib baik hana mintak ampun...ekeke

SuhailaHanafi said...

alahai petahnya mulut nana.. garang seh aja.. aku pun takut dengar.. ke ko acah je.. sape tak sayang anak ooi..

Blog Widget by LinkWithin