Followers

Si comel berPOSING

Tuesday, December 1, 2009

Dah lama tak meng"update" blog.. dah byk sawang n taik cicak dah kat cni.. hehe..
Sejak akhir2 ni mls nak menaip.. koorg layan la gambar si kecik ni berposing ms raya haji hr tu.. tq 2 "abg baby" kata hana sbb ambik gambar hana.. ( bby, ko jgn nak perasan wokey, bkn abg bby tp uncle bby.. hehe.. )





















4 ulasan:

Farra Dhelina said...

alahai comey nye hannaaaaaa... suka betul lah tgok rambut hana ja..

i hope that my princess pya rmbt akn jadi mcm hana.. hihi

YaNiEjaD said...

wah....ni dh beso leh jadik model nih....hehe.....comel btol die..cam mak die...:p..mak die jgn perasan ekk..hihi

aja_biee said...

hana mcm aku ek.. kembang berbunga aku hr ni.. la la la la.. haha..

HudaBanny said...

perasantan la mama bby tu....xde maknanya ko nak comel kiut miut mcm bby....cheh! bby lagi tu...

tpi hana mmg comel..
klu aku ada adik lelaki yg kecik lagi boleh aku kenen kan..hahhahahahha

Blog Widget by LinkWithin