Followers

Kopi kawww!!

Friday, January 22, 2010




Gara2 melihat blog sue, terliur aku tgk dia minum kopi kat Kluang Rail Coffee.

Padahal dekat jek dgn umah, nape tah luqman tak penah bwk aku pg sana..

Aku ni pantang sket bab2 mkn, mengalahkan org mengidam..

Selagi luqman tak bwk aku pg, aku akan sebut byk2 kali..

Sampai la dia bwk.. Muahahaha..

Pehhhh roti bakar dia mmg merveles..

Kopi dia pon kaw.. pehhh..

Tpkan hazelnut kopi kat Old Town lg best......

Muahahaha.. yg ni aku tak berani la nak ckp kat luqman..

Kang byk bunyik dia tak nak lyn aku lg.. Muahahaha..

Hana mcm bad mood hr tu..

Dia sibuk main play doh..

Takpe la hana.....janji hana diam sudah la...

Hana dpt play doh.. mama dpt minum kopi kaw2.. ekekeke..... best!!

4 ulasan:

faiszakee said...

sampai juga ko..dulu tym opis lama aku kt depan railway tur.. hari2 minum kt sana sampai naik buhsann...tp mmg kawww..huhu..

aja_biee said...

akhirnyaaa dpt jugak pg sana, mmg kaw.. kesian betol kat aku ek.. padahal bkn jauh sgt.. haha..

Cahaya said...

amboi bestyer g minum kopi ye..alahai jauh bebenor la aku nk g sana.. ko pos kn kopi tu tuk aku bleh ke ja..hehehhe

aja_biee said...

yan~~kalau pos kopi ais kaw tak boleh la... kalau pos serbuk kopi kluang rail station boleh lerr... tp takut bila buat sendiri, rase kaw dia lari.. hahaha...

Blog Widget by LinkWithin