Followers

Oh mama..

Friday, March 19, 2010


Hana & uniform sekolah dia... comel tak?? comelkan kaler oren..



Ni gambar mama & hana yg terbaru...


Perkembangan mama skrg????!!.. hehe.. Alhamdulilah dgn izin Mu YA Allah.. Mama makin sihat.. Pening dah kurang, muntah dah jarang.. loya ttp ada tu masih boleh handle lg.. Cuma gastrik ni makin menjadik2.. Dah boleh mkn tp tak boleh silap la.. confirm tendang balik.... Skrg mama tgh mencuba produk SALINDAH, dh sebulan mama amalkan.. Alhamdulilah la, dh berkurangan alahan mabuk.. tp tu pn dgn izin Allah... Ramai kate produk ni bagos.. Lgpon satu set boleh mkn sampai dlm pantang.. so mama tak yah pening pk nak mkn produk apa utk lepas bersalin nanti.. Almaklum la, mama ni bkn boleh makan jamu sgt, bila bdn pns, tonsil mama akan membengkak nanti.. bab tu yg tak boleh handle.. Tp produk salindah ni berasaskan homeopati.. so tak pns la kot... Ya Allah mudahkan la segala urusanku sepnjg tempoh mengandung ni..


Perkembangan hana?? Hana makin berbijak berckp.. menyanyi.. main games.. so kalau kat umah dia jek la yg akan mengadap laptop main on-line games.. games cooking la, dress up la, mcm2 lerrr... tp kadang2 bagus gak, hana tak kacau mama nak berehat.. hehe..nasib baik kat umah papa pasang Wireless Streamyx.. so kalau mama n papa nak berfesbuk kena pakai hp masing2 yek.. Hana skrg rajin pg sekolah.. Dah tau nama teacher & kwn2 dia...Kadang2 mama kesian gak sbb kecik2 lg, dh kena bgn awal, mandi & pg sekolah.. tp takpe laa mama nak bg hana pendidikan awal yg sempurna.. mula2 hana susah la nak bgn, tp skrg dah biase dah... great job hana!!

1 ulasan:

farizatulshuhana said...

comeinya kaler oren...mmg sesuai ngan hana :)

Blog Widget by LinkWithin