Followers

separuh perjlnan...

Thursday, May 13, 2010

alhamdulilah.. aku dh 20 minggu....
lg 1/2 jam nak balik, jadik aku merajinkan diri utk mengupdate blog...
hari ni tak sedap bdn.. mkn pn tak selera... aku muntah + mabuk..... iskk dah hampir sebulan tak rase mcm tu..
takpe la kan.. kalau nak compare ms hana dulu.. aku mabuk smpai 7 bln..
kali ni bersyukor sgt2.. mabuk beransur hilang bila dah msk 4 bln hr tu..
makin seronok bila bby dlm perut dh gerak2...hana pn asyik tanya jek.. " bby gerak tak mama?? "..
poyo jek hana tu.. padahal dia serba serbi jeles.. papa tak boleh pegang perut mama.. kalau dia nampak start la dia nak karate papa... kadang2 mmg mama suke dengki dia... tym dia syok2 main games kat laptop.. mama kacau laa.. ckp papa pegang bby.. uishh sanggup turun dr kerusi nak " bap " mama.. wakakaka.. siap sound.. " ah mama ngan papa tu, jgn duduk dekat2".. hehehe..

hari tu mama ajak papa pg jb, dh lama tak jln2.. fasa mabuk2 dh berkurangan.. skrg tiba la fasa nak menyoping bj pregnant.. hehe.. sbb perut makin besar.. seluar makin sempit.. kat jusco tebrau, dpt la mama mencari apa yg mama nak.. sambil tu apa lg... gatal tgn jek nak beli brg bby... dgn alasan....... byk pilihan yg lawa... walaupon masih awal, mama beli jek.. alang2 dah pg sana kan.. bkn selalu pn pg... hana jeles jek... dia dok mengutuk jek bbj bby... ckp tak lawa laaa... kecik sgt laaa.. karton tak lawa laaa.. bau busuk laaa.. hehehe... jeles laaa tuu.....padahal dia pon dpt jugak.. mama adil la syng oii.. kalau belikan adik mesti belikan akak jugak...

Blog Widget by LinkWithin