Followers

hana & tranning potty

Monday, November 15, 2010

Hana dah lama tak pakai pampers.. lgpon hana kan dh pg skul..
Mlm aku pakaikan dia pampers sbb mak n apaknya yg mls nak kejut dia bgn kencing.. haha..
Tp satu mslh hana ialah dia takut nak berak kat toilet...
Dia akan melalak2 nak mintak berak kat pampers..
Aku pn x kisah laa.. janji hana bahagia n dpt berak dgn aman damai.. haha..
Lgpon mls nak pakse2 dia...
Tp terpk gak sampai bila nak biar mcm tu kan..
Hari tu aku ada nampak potty trainning kat baby shop..Terpk gak nak beli..
Tp belum sempat beli akak aku dh belikan...
Ni dia dlm proses belajar berak kat potty training.. hihi....
Comel sgt...

0 ulasan:

Blog Widget by LinkWithin